Adoptie Galgo's

Geinteresseerd in een van de honden die op deze pagina staan?
Vul dan het formulier hieronder in.

Sexe: Teef

Selene (teef) Status geadopteerd

Selene plaatsingsdatum 25-06-2020

Kleine pechvogel weer in het asiel

 

* Leeftijd: Volgt nog, schatting jong (2-3 jaar oud)
* Karakter: Aanhankelijk, lief, speels, sociaal met andere honden en dol op mensen
* Kattentest: Kan NIET met katten
* Schofthoogte: Onbekend
* Ras: Galgo
* Sexe: Teef
* Verblijft: Amores Peludos

 

Maak kennis met Selene. Dit kleine meisje is opnieuw op zoek naar een gouden mandje. Ze is vorig jaar gevonden op straat, eenzaam en verlaten. Ze had een gebroken staart met een stuk blootliggend bot. Arm meisje! Ze werd meteen geopereerd en er moest een deel van haar staart geamputeerd worden. Gelukkig is haar staartje helemaal genezen en heeft ze er geen last van.
Snel daarna werd ze door een gezin in Spanje geadopteerd. Helaas had het gezin moeite met haar jachtinstinct en heeft pas geleden afstand van haar gedaan.

Het is altijd extra sneu als een hond die gewend is om in huis te leven, terug moet naar het asiel. Gelukkig werd er een pleeggezin gevonden voor Selene. Ze leefde daar samen met kleine hondjes. Selene is speels en wilde graag spelen met de hondjes in het gezin. Helaas was een hondje in het pleeggezin bang voor Selene, waardoor ze dus ook weer weg moest bij het pleeggezin. Ze zit nu dus weer in het asiel…

Wat een pech voor dit mooie meisje.

Daarom zijn we op zoek naar mensen waar ze wel mag blijven. Het liefst met ervaring. Een gouden mandje waar Selene tot rust kan komen met een lief baasje die haar accepteert zoals ze is, die haar kan lezen en haar jachtinstinct en gedrag wel begrijpt. Selene is een lieve kleine Galgo en is gek op mensen. Ze is sociaal met alle honden, zowel groot als klein, zowel reuen als teven. Ze leefde in het asiel met 16 honden, van groot tot klein, reutjes en teefjes.

Wilt u adopteren? Vul dan het adoptieformulier in of stel uw vraag via het contactformulier.