Adoptie Galgo's

Geinteresseerd in een van de honden die op deze pagina staan?
Vul dan het formulier hieronder in.

Sexe: Reu

Azabache (reu) Status beschikbaar

Azabache binnenkomst 24-05-2020

Super sociale lieverd

 

* Leeftijd: Volgt, nu 2 jaar geschat
* Karakter: Super lief, sociaal, aanhankelijk & dol op mensen
* Kattentest: Op aanvraag
* Schofthoogte: 68 cm
* Ras: Galgo
* Sexe: Reu
* Verblijft: Huellas Puertollano

Hoezo alleen naar het asiel, veel te saai dus jullie kwamen met zijn vijven! Maak kennis met het 5-koppige stel Genil, Azabache, Ter, Nalón en Bámbolo. Zij leefden in moeilijke omstandigheden, ze woonden samen met andere Galgo’s en andere hondenrassen. Er waren bijna 40 honden bij elkaar, sommigen met gebroken poten, anderen met bijtwonden, veel te mager waren ze bijna allemaal.
Het was nu mogelijk om hun eigenaar aan te klagen. Karen & collega helpers hebben verschillende instanties gebeld om te helpen, ze zijn ‘allemaal’ in goede handen!

✴️ Bekijk ook zijn filmpje van 28 juni in het asiel, gemaakt door onze vrijwilligers ✴️

Het zijn alle vijf fantastische Galgo’s, allen met een uitzonderlijk mooi karakter. Ze kunnen heel goed met elkaar opschieten en kunnen prima overweg met zowel reuen als teefjes. In de omgang met mensen zijn ze fantastisch. Geen enkel teken van verlegenheid of angst, ze zijn allemaal erg lief, sociaal en aanhankelijk. Azabache is heerlijk lief, sociaal en aanhankelijk. Zijn leeftijd is nog niet bepaald daar zijn chip ontbrak. Bij de dierenarts wordt later zijn geschatte leeftijd bepaald. Wij denken rond de 2 jaar. Hij heeft een schofthoogte van 68 cm.

Mag deze prachtige jongen u alle liefde komen geven?

Wilt u adopteren? Vul dan het adoptieformulier in of stel uw vraag via het contactformulier.