Adoptie Galgo's

Geinteresseerd in een van de honden die op deze pagina staan?
Vul dan het formulier hieronder in.

Sexe: Reu

Bámbolo (reu) Status gereserveerd

Bámbolo binnenkomst 24-05-2020

Sociale relaxte jongen

 

* Leeftijd: 4,5 jaar
* Karakter: Heel lief, aanhankelijk, kalm & dol op mensen
* Kattentest: Kan níet met katten
* Schofthoogte: 69 cm
* Ras: Galgo
* Sexe: Reu
* Verblijft: Huellas Puertollano

 

Hoezo alleen naar het asiel, veel te saai dus jullie kwamen met zijn vijven! Maak kennis met het 5-koppige stel Genil, Azabache, Ter, Nalón en Bámbolo. Zij leefden in moeilijke omstandigheden, ze woonden samen met andere Galgo’s en andere hondenrassen. Er waren bijna 40 honden bij elkaar, sommigen met gebroken poten, anderen met bijtwonden, veel te mager waren ze bijna allemaal.

Het was nu mogelijk om hun eigenaar aan te klagen. Karen & collega helpers hebben verschillende instanties gebeld om te helpen, ze zijn ‘allemaal’ in goede handen!

Nu al twee weken bij Karen in het asiel en ze zijn al gewend. Het zijn alle vijf fantastische Galgo’s, allen met een uitzonderlijk mooi karakter. Ze kunnen heel goed met elkaar opschieten en kunnen prima overweg met zowel reuen als teefjes. In de omgang met mensen zijn ze fantastisch. Geen enkel teken van verlegenheid of angst, ze zijn allemaal erg lief, sociaal en aanhankelijk. Bámbolo is niet geslaagd voor zijn kattentest.

Bámbolo is erg lief, aanhankelijk en kalm. Hij heeft een schofthoogte van 69 cm en is geboren op 21-12-2015, nu 4,5 jaar oud. Mag deze relaxte jongen met u mooie wandelingen gaan maken?

Wilt u adopteren? Vul dan het adoptieformulier in of stel uw vraag via het contactformulier.