Adoptie Galgo's

Geinteresseerd in een van de honden die op deze pagina staan?
Vul dan het formulier hieronder in.

Sexe: Teef

Brujo (reu) Status beschikbaar

‼️ HERPLAATSER BRUJO 🌟SPOED 🌟 ‼️

Brujo binnenkomst 21-11-2019

  • Leeftijd: 5 jaar
  • Karakter: Heel lief, sociaal met grote honden en dol op mensen. Niet bij kleine hondjes of katten. Maximaal bij 1 grote hond (teefje)
  • Schofthoogte: 70 cm
  • Ras: Galgo
  • Sexe: Reu
  • Verblijft: Huellas Puertollano

 

Wij zijn met grote spoed op zoek naar een nieuw huisje voor lieve jongen Brujo. Dan gaat het goed en steeds beter en dan toch blijkt de klik tussen Brujo en de andere honden in de roedel niet goed te zijn. Met als gevolg het trieste besluit om voor Brujo een ander huisje te zoeken. Triest voor alle partijen.

Wat zijn huidige baasjes vertellen:
“Brujo was wat angstig bij aankomst in zijn nieuwe gezin, hij is vanaf dat moment flink opgeklommen. Hij is al een stuk zekerder en pakt inmiddels ook koekjes uit de hand aan. Bepaalde commando’s zijn in de leer bij Brujo.

Brujo geniet volop van aandacht van zijn mensen, dol op knuffelen! Hij is een heerlijke hond om om je heen te hebben. Onbekende mensen vindt hij nog wel spannend, met tijd en geduld zal ook dit gaan verminderen.”

Met grote honden klikt Brujo prima, de kleinere hondjes heeft hij moeite mee. Dit is dan ook de reden van herplaatsing. Wij plaatsen Brujo enkel bij mensen met één grote hond, bij voorkeur een Galgo teefje.

Bent u de juiste persoon die Brujo het juiste plekje met het juiste evenwicht kunt bieden?

Aarzel niet en reageer direct.
Wilt u adopteren? Vul dan het adoptieformulier in of stel uw vraag via het contactformulier.