Adoptie Galgo's

Geinteresseerd in een van de honden die op deze pagina staan?
Vul dan het formulier hieronder in.

Sexe: Teef

Cadiz (teef) Status beschikbaar

Cadiz herplaatsingsdatum 04-10-2019

♥ HERPLAATSER SCHOONHEID CADIZ  ♥

Wie o wie wordt haar nieuwe baasje?

  • Leeftijd: 3 jaar
  • Karakter: Lief, sociaal & aanhankelijk naar volwassenen
  • Bijzonderheden: Jaloers & dominant naar andere honden, deelt moeilijk aandacht. Géén andere honden/huisdieren. Géén kleine kinderen, eventueel wel oudere kinderen (14+)
  • Ras: Galgo
  • Sexe: Teef
  • Verblijft: Bij huidige adoptant in Nederland

 

Bekijk haar super leuke filmpje via:

Wie geeft haar een rustige kerst? De tijd begint te dringen. Er moet toch iemand zijn die deze beauty in de armen wilt sluiten? Ze is zo lief en leuk!

Lieve, mooie meid….na jouw zware jaren als jachthond in Spanje had jij dan jouw gouden mand gevonden. Een super gezin met lieve baasjes en leuke kinderen. Jouw geluk kon niet op!

Helaas lukt het jou niet om jouw draai te vinden in dit liefdevolle gezin. De jonge kinderen zijn té stressvol voor jou. De aanwezigheid van de andere Galgo reu maakt jou heel jaloers en dominant. Jij hebt liever het rijk voor jou alleen. Delen vind jij (nog) heel moeilijk doordat je een verleden van lijden en honger hebt gekend. Liefde, eten en aandacht ontvangen wil jij zó graag, dat delen nu nog geen optie is….

Jouw huidige baasjes hebben er werkelijk alles aan gedaan, want opgeven was geen optie. Een gedragstherapeut is ingeschakeld, adviezen zijn opgevolgd. Nu zijn wij als stichting met jouw baasjes dan tot het besluit gekomen dat jij beter tot jouw recht komt op een ander plekje. Een plekje het liefst als hond alleen, een plekje zonder drukke (kleine) kinderen. Een plekje bij een adoptant welke jouw rugzakje samen met jou gaat dragen. En waar dit dan ook mogelijk is binnen de gezinssituatie.

Cadiz is een prachtige Galga dame van 3 jaar jong. In Nederland sinds 01-07-2018 en tot op heden nog woonachtig bij jouw adoptiegezin. Ze is heel aanhankelijk naar haar mensen als de omgeving minder prikkels bevat, Cadiz verdient rust. Een omgeving als enig huisdier, daarin kan zij zich gaan ontwikkelen en (bij)sturing krijgen.

Wie ziet de zon schijnen voor Cadiz? Wie wil samen met haar het rugzakje gaan dragen?

Wilt u adopteren? Vul dan het adoptieformulier in of stel uw vraag via het contactformulier.