Adoptie Galgo's

Geinteresseerd in een van de honden die op deze pagina staan?
Vul dan het formulier hieronder in.

Sexe: Reu

Caïro (Reu) Status beschikbaar

Caïro Plaatsingsdatum: 26-05-2024

Cairo is binnengebracht door een jager. Hij was niet meer nodig. Cairo was vreselijk bang en had allemaal littekens over zijn hele lijf. Ze zijn met hem aan het werk om hem te socialiseren. Stapje voor stapje gaat het beter, maar Cairo is er nog niet. Hij heeft iemand nodig met geduld en ervaring.

Cairo gaat graag mee wandelen. Hij wordt dan dubbel aangelijnd met halsband en harnas. Hij vindt het soms spannend maar gaat wel gewoon mee. Wel zijn er dan altijd nog een paar honden bij zodat hij kan afkijken. Het is een hele rustige hond. Hij kan het prima vinden met andere honden en deelt zijn kennel met meerdere honden. Elke week komt er een groep vrijwilligers die verder gaat met het socialiseren van de bange honden. Cairo vindt dat leuk, maar ook wel spannend. Maar hij neemt inmiddels snoepjes aan van de mensen die hij kent.

Voor Cairo zou het mooi zijn als er in een huis al een sociale hond aanwezig is. Dan kan hij zich daar aan optrekken en zien dat mensen heel lief kunnen zijn. We hopen dat Cairo ook mag genieten van het goeie leven en het asiel mag verlaten.

* Leeftijd: Bijna 4 jaar (17-07-2020)
* Karakter: angstig, ervaring gewenst
* Kattentest: kan gedaan worden
* Schofthoogte:
* Ras: Galgo
* Sexe: reu
* Verblijft: Almanimal Castalla

Wilt u adopteren? Vul dan het adoptieformulier in of stel uw vraag via het contactformulier.