Word Donateur

Steun onze stichting op maand of jaarbasis (minimaal € 2,50 per maand of € 20,- per jaar).

Word Virtueel Adoptant

Sponsor een door u gekozen hond op afstand voor € 5,- per maand.

Word Teaming lid

Neem deel aan onze Teaming groep. Een spaans initiatief voor maar € 1,- per maand.

Helpt u ook mee?

Dit kan en in vele vormen. Iedere euro is welkom en wordt goed besteed. Samen met veel mensen zoals u maken wij een groot verschil voor de honden in de gesteunde asielen in Spanje. Kijk eens wat voor u mogelijk is. U zit nergens aan vast, wij hanteren geen ‘kleine lettertjes’.

Heeft u uw keuze gemaakt? Klik dan op het donatieformulier en doorloop de keuzemogelijkheden. Nadat u op bevestigen heeft geklikt ontvangen wij uw aanvraag. Onze donatie-en sponsorcoördinator Sigrid Verspuij neemt vervolgens contact met u op via de e-mail (bij voorkeur).

Als Stichting Galgo Project kunnen wij nog niet automatisch incasseren (Teaming verloopt wél via automatische incasso), u ontvangt dan ook netjes een factuur in uw mailbox. Dit tevens als bewijs voor uw belastingaangifte.

Wilt u als bedrijf onze stichting steunen? Onze donatie-en sponsorcoördinator Sigrid Verspuij bespreekt graag met u de mogelijkheden!

Lees onder aan de pagina welke donateurs u al voor gingen.

Wat houdt “ANBI” voor u in?

Stichting Galgo Project is sinds 1 januari 2008 door de Belastingdienst als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) aangemerkt (met een kleine onderbreking medio 2014 i.v.m. wisseling van bestuur). Als donateur houdt dit in dat u uw giften (donaties) van de inkomsten- of vennootschapsbelasting kunt aftrekken (uiteraard binnen de daarvoor geldende regels).

Stichting Galgo Project behoeft door haar ANBI status geen successierecht of schenkingsrecht te betalen over erfenissen en schenkingen die zij ontvangt. Via de site van de belastingdienst kunt u ons in het ANBI register terugvinden via de link: ANBI register.

Belastingvoordeel ook voor u?

Om te kijken wat voor u de belastingvoordelen zijn, raadpleeg de site van de Belastingdienst of raadpleeg uw belastingadviseur. Zie ook de link: Giften/Schenkingen.

‘Schenken aan Galgo Project, leuker kunnen we het niet maken!’

Sponsort uw bedrijf ook?

Stichting Galgo Project is geheel afhankelijk van donaties en giften. Omdat wij een stichting zijn, waarbij geen geld aan onnodige overheadkosten verloren gaat, is ons beleid om alle donaties op een eerlijke manier direct voor de buitenlandse honden in te zetten.  Wij denken graag met u mee over een samenwerking die het beste past bij het karakter en imago van uw bedrijf en onze stichting. Hieronder hebben we een aantal voorbeelden op een rij gezet om u een beeld te geven wat er zoal mogelijk is.

  • Heeft u een bedrijfsfeest of een ander evenement, dan kunt u (een deel van) de giften/opbrengsten overmaken aan Galgo Project;
  • Wanneer uw medewerkers het werk van Galgo Project willen steunen met een donatie, dan kunt u als werkgever dit bedrag verdubbelen;
  • U kunt een banner van Galgo Project op uw website plaatsen; 
  • Steun de asielen Huellas Puertollano en Amores Peludos met financiële en materiële steun. In overleg met ons kunt u ondersteunen op de manier die u wilt;
  • Sponsor een transport voor een hond, neutralisatie, inenting of voer;
  • Adopteer als team een hond op afstand.

Heeft u vragen en/of wenst u als bedrijf een bijdrage te leveren? Neem dan contact op via het contactformulier onder de keuze sponsoring of vul het donatieformulier in met keuze sponsoring. Onze donatie-en sponsorcoördinator Sigrid Verspuij neemt dan contact met u op.

Maakt U het verschil?

Word donateur of sponsor van Galgo Project en help ons om de Galgo’s en andere (kruising)honden een gezicht en vooral een naam te geven.

Wilt u uiting geven aan de maatschappelijke betrokkenheid van onze stichting, dan kunt u op diverse manieren samenwerken met Galgo Project. Als donateur of als bedrijf kunt u Galgo Project een warm hart toedragen en de Galgo’s en andere (kruising)honden een betere toekomst bieden. Bijvoorbeeld door een actie te organiseren met uw medewerkers, klanten en/of relaties of door middel van financiële ondersteuning.

Koop via Trooper & steun de honden:

Mocht u online aankopen doen? Check a.u.b. of uw winkel in de Trooper lijst staat. Als u via onze stichting bestelt, krijgen we een mooie vergoeding omdat u via hun de bestelling plaatst.

Bijna alle winkels die u kunt bedenken staan er tussen. U klikt op de link hieronder en tikt op de zoekregel uw ‘winkel’ in. Vervolgens ziet u het logo van de winkel, hier klikt u op en nu kunt u gewoon winkelen. Meer hoeft u niet te doen!

Deel aub onder uw vrienden en familie, dankuwel.

U blij, hondjes blij!

Link: Trooper

Galgo Project bedankt de sponsoren: