Word Donateur

Steun onze stichting op maand of jaarbasis (minimaal € 2,50 per maand of € 20,- per jaar).

Word Virtueel Adoptant

Sponsor een door u gekozen hond op afstand voor minimaal € 5,- per maand.

Word Teaming lid

Neem deel aan onze Teaming groep. Een spaans initiatief voor maar € 1,- per maand.

Helpt u ook mee?

Dit kan en in vele vormen. Iedere euro is welkom en wordt goed besteed. Samen met veel mensen zoals u maken wij een groot verschil voor de honden in de gesteunde asielen in Spanje. Kijk eens wat voor u mogelijk is. U zit nergens aan vast, wij hanteren geen ‘kleine lettertjes’.

Heeft u uw keuze gemaakt? Klik dan op het donatieformulier en doorloop de keuzemogelijkheden. Nadat u op bevestigen heeft geklikt ontvangen wij uw aanvraag. Onze donatie-en sponsorcoördinator Britt Donkers neemt vervolgens contact met u op via de e-mail (bij voorkeur).

Als Stichting Galgo Project kunnen wij nog niet automatisch incasseren (Teaming verloopt wél via automatische incasso), u ontvangt dan ook netjes een factuur in uw mailbox. Dit tevens als bewijs voor uw belastingaangifte.

Eenmaal per week wordt de donateursadministratie bijgewerkt. Het kan soms dus even duren voordat u een bericht in uw mailbox ontvangt.

Wilt u als bedrijf onze stichting steunen? Onze donatie-en sponsorcoördinator Britt Donkers bespreekt graag met u de mogelijkheden!

Lees onder aan de pagina welke donateurs u al voor gingen (sponsor invulling volgt binnenkort…).

Wat is Virtuele adoptie?

‘Virtuele adoptie’ betekent donateurschap met een grotere betrokkenheid. U krijgt één of twee honden voorgesteld welke extra steun mogen ontvangen. Denk aan langzitters, zieke honden en/of honden met gedragsproblemen. Deze honden hebben het extra moeilijk en hebben een kleinere kans om (spoedig) geadopteerd te worden. De kosten voor deze honden zijn dus hoger, vandaar dat wij u als sponsor hiervoor inzetten.

U mag natuurlijk altijd aangeven of u het liefst een Galgo of een andere (kruising)hond wenst te sponsoren. Naast de bemiddeling in hoofdzakelijk Galgo’s helpen wij ook de gesteunde asielen met alle andere (kruising)honden. Dit doen wij veelal via ons initiatief Little Project.

Updates?

Met regelmaat gaan er vrijwilligers naar de gesteunde asielen in Spanje. Indien mogelijk worden er dan nieuwe foto’s of een filmpje gemaakt. Deze ontvangt u dan van uw virtuele hond(en) via de besloten FB Sponsor groep of voor de FB-loze sponsors via e-mail.

Omdat de focus bij bezoeken van onze vrijwilligers aan Spanje ligt op ‘helpen met de honden, dierenartsbezoekjes, schoonmaken en inkopen doen’ streven wij ernaar u 3 keer per jaar een update te kunnen geven over uw ‘sponsor hond’. Dit kan dus niet iedere keer dat er vrijwilligers in de asielen zijn. Mocht er tussentijds nieuws zijn over uw sponsor hond dan zullen wij u dit natuurlijk laten weten. Omdat ook dit werk door vrijwilligers wordt gedaan, kan dit soms wat langer duren. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Wat is Teaming?

Teaming is een eenvoudig, makkelijk en zeer treffend inzamelings-initiatief. Teaming initiatieven worden wereldwijd ingezet. Als Teaminglid wordt er bij u maandelijks € 1,- geïncasseerd. Niet meer, niet minder.

https://www.teaming.net/hulpvoordehondjesvanhuellaspuertollano

Elke maand wordt er in de eerste week €1,- van uw bankrekening afgeschreven. Die €1,- maakt met veel teamers maandelijks een mooi bedrag waar de gesteunde asielen enorm mee geholpen kunnen worden.

Veel mensen kiezen ook voor een combinatie de laatste tijd. Dus én bijvoorbeeld donateurschap voor een paar euro per maand. En daarnaast nog Teaming.

Wat houdt “ANBI” voor u in?

Stichting Galgo Project is sinds 1 januari 2008 door de Belastingdienst als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) aangemerkt (met een kleine onderbreking medio 2014 i.v.m. wisseling van bestuur). Als donateur houdt dit in dat u uw giften (donaties) van de inkomsten- of vennootschapsbelasting kunt aftrekken (uiteraard binnen de daarvoor geldende regels).

Stichting Galgo Project behoeft door haar ANBI status geen successierecht of schenkingsrecht te betalen over erfenissen en schenkingen die zij ontvangt. Via de site van de belastingdienst kunt u ons in het ANBI register terugvinden via de link: ANBI register.

 

Belastingvoordeel ook voor u?

Om te kijken wat voor u de belastingvoordelen zijn, raadpleeg de site van de Belastingdienst of raadpleeg uw belastingadviseur. Zie ook de link: Giften/Schenkingen.

‘Schenken aan Galgo Project, leuker kunnen we het niet maken!’

 

Wat wordt er gedaan met mijn donatie?

Het geld van al onze donateurs (donateurschap, virtueel donateurschap en Teaming) wordt gezamenlijk periodiek naar de twee gesteunde asielen gestort. Alle honden hebben namelijk zorg nodig en sommigen extra.

Voor de honden die extra zorg nodig hebben (langzitters, honden met medische zorg en/of gedragsproblemen) worden de sponsors ingezet die hiervoor ‘virtueel een hond op afstand adopteren’ oftewel een sponsor hond. Deze honden hebben namelijk meestal een langdurig verblijf met hogere onkosten in een asiel en de kans op adoptie is veel kleiner.

Dankzij al deze donateurs wordt er meer mogelijk in de asielen. En dus meer zekerheid voor inkopen voer, medicatie etc. We zijn namelijk volledig afhankelijk van donaties en onze verkopen in de shop.


Inzamelingsactie via FaceBook

Maak een inzamelingsactie aan via FaceBook! Klik voor meer informatie op de link hieronder:
Start ook een inzamelingsactie voor Galgo Project op FaceBook! – Galgo Project

 

Sponsort uw bedrijf ook?

Stichting Galgo Project is geheel afhankelijk van donaties en giften. Omdat wij een stichting zijn, waarbij geen geld aan onnodige overheadkosten verloren gaat, is ons beleid om alle donaties op een eerlijke manier direct voor de buitenlandse honden in te zetten.  Wij denken graag met u mee over een samenwerking die het beste past bij het karakter en imago van uw bedrijf en onze stichting. Hieronder hebben we een aantal voorbeelden op een rij gezet om u een beeld te geven wat er zoal mogelijk is.

  • Heeft u een bedrijfsfeest of een ander evenement, dan kunt u (een deel van) de giften/opbrengsten overmaken aan Galgo Project;
  • Wanneer uw medewerkers het werk van Galgo Project willen steunen met een donatie, dan kunt u als werkgever dit bedrag verdubbelen;
  • U kunt een banner van Galgo Project op uw website plaatsen; 
  • Steun de asielen Huellas Puertollano en Amores Peludos met financiële en materiële steun. In overleg met ons kunt u ondersteunen op de manier die u wilt;
  • Sponsor een transport voor een hond, neutralisatie, inenting of voer;
  • Adopteer als team een hond op afstand.

Heeft u vragen en/of wenst u als bedrijf een bijdrage te leveren? Neem dan contact op via het contactformulier onder de keuze sponsoring of vul het donatieformulier in met keuze sponsoring. Onze donatie-en sponsorcoördinator Britt Donkers neemt dan contact met u op.

Maakt U het verschil?

Word donateur of sponsor van Galgo Project en help ons om de Galgo’s en andere (kruising)honden een gezicht en vooral een naam te geven.

Wilt u uiting geven aan de maatschappelijke betrokkenheid van onze stichting, dan kunt u op diverse manieren samenwerken met Galgo Project. Als donateur of als bedrijf kunt u Galgo Project een warm hart toedragen en de Galgo’s en andere (kruising)honden een betere toekomst bieden. Bijvoorbeeld door een actie te organiseren met uw medewerkers, klanten en/of relaties of door middel van financiële ondersteuning.

Koop via Trooper & steun de honden:

Mocht u online aankopen doen? Check a.u.b. of uw winkel in de Trooper lijst staat. Als u via onze stichting bestelt, krijgen we een mooie vergoeding omdat u via hun de bestelling plaatst.

Bijna alle winkels die u kunt bedenken staan er tussen. U klikt op de link hieronder en tikt op de zoekregel uw ‘winkel’ in. Vervolgens ziet u het logo van de winkel, hier klikt u op en nu kunt u gewoon winkelen. Meer hoeft u niet te doen!

Deel aub onder uw vrienden en familie, dankuwel.

U blij, hondjes blij!

Link: Trooper

Galgo Project bedankt de sponsoren: