Adoptie Galgo's

Geinteresseerd in een van de honden die op deze pagina staan?
Vul dan het formulier hieronder in.

Sexe: Teef

Gitana VII (teef) Status beschikbaar

Gitana binnenkomst 14-05-2019 

Meisje zoekt liefde

  • Leeftijd: 4-5 jr geschat (9 jaar in paspoort)
  • Karakter: Terughoudend/onzeker, sociaal met andere  honden, volgzaam aan de lijn 
  • Kattentest: Op aanvraag
    Schofthoogte: 65 cm
  • Ras: Galgo
  • Sexe: Teef
  • Verblijft: Huellas Puertollano

 

Daar ben je dan, verlaten en zwervend, nu veilig in het asiel bij Karen. Gitana wordt niet langer gezocht door haar galguero. Wij gaan nu op zoek naar een liefdevol en begripvol nieuw baasje. Dat Gitana mag gaan herstellen van al het leed dat zij heeft moeten doorstaan.

Gitana is wat terughoudend, niet direct angstig, maar voorzichtig en onzeker. Ook kan ze goed overweg met de andere honden. Ze loopt zelfs goed mee aan de lijn. Liefde, geduld, begrip, stabiele hondenvriendjes en dat alles in een veilige omgeving zullen haar angsten doen verminderen. Daarom is een asielomgeving niet geschikt voor haar. Wij hopen spoedig voor Gitana een passend huisje te vinden!

♦ Ervaring met onzekere Galgo’s & voorkeur voor een stabiel hondenvriendje gewenst ♦

Als wij haar paspoort moeten geloven zou zij op 4 april alweer 9 jaar zijn geworden. Echter leert de ervaring dat wij altijd onze ogen moeten laten keuren. Er wordt helaas vaker met paspoorten en chips gesjoemeld door jagers….
Onze ogen zagen namelijk een veel jongere Galgo. De dierenarts heeft onze vermoedens bevestigd, deze geeft aan dat hij haar schat op een leeftijd van 4-5 jaar oud. Helaas kunnen en mogen wij haar paspoort niet veranderen.

Gitana heeft een schofthoogte van 65 cm hoogte. En is dus geschat op 4-5 jaar oud. Wie gunt haar die kans? De kans op herstel en vermindering van haar emotionele littekens?

Wilt u adopteren? Vul dan het adoptieformulier in of stel uw vraag via het contactformulier.