Adoptie Galgo's

Geinteresseerd in een van de honden die op deze pagina staan?
Vul dan het formulier hieronder in.

Sexe: Reu

Juanito (reu) Status beschikbaar

Juanito plaatsingsdatum 14-05-2019

 Sociaal, relaxt & assertief 

  • Leeftijd: 4 jaar
  • Karakter: Sociaal, relaxt & assertief
  • Kattentest: Kan met katten
  • Ras: Galgo
  • Sexe: Reu
  • Schofthoogte: Onbekend, 27 kg
  • Verblijft: Pleegadres nabij Amores Peludos

 

Wij stellen u voor aan mooie jongen Juanito. Hij bevond zich in een slecht gebied nabij Badajoz, een zigeuneromgeving. Iedereen daar was gewend om stenen naar hem te gooien. Dus Lara en haar vrijwilligers gingen naar dit gebied met de vangkooi om hem te vangen.

Wat Lara over Juanito kan vertellen:
Hij is sociaal met andere honden, een relaxte en kalme hond. Hij houdt niet van puppy’s, hij valt ze niet aan, maar hij gromt als ze in de buurt komen. Hij vindt de onvoorspelbaarheid en drukte van de jonge honden niet fijn.

Juanito is een zeer goede hond thuis, liefdevol als hij je eenmaal kent. Hij kan goed overweg met elke hond, maar hij is niet onderdanig. Als een hond naar hem gromt, dan zal hij reageren. Dergelijk gedrag is goed te begeleiden en af te leren.

Lara is met Juanito naar de dierenarts geweest voor alle bloedonderzoeken (Middellandse zeeziekten) en een gezondheidscheck. Hij was positief getest op filaria, hij is vervolgens onder behandeling gezet met medicatie en is nu inmiddels negatief getest bij het nieuwe bloedonderzoek. Ook is Juanito leishmania-positief, ook daar is de medische behandeling voor gestart. Bij interesse vertellen wij u graag meer over wat dit inhoudt. Wij kunnen u nu vast vertellen dat een hond met Leishmania prima oud kan worden.

Gunt u deze mooie jongen dé kans op een fantastisch hondenleven?

Wilt u adopteren? Vul dan het adoptieformulier in of stel uw vraag via het contactformulier.