Adoptie
Little Project

Geinteresseerd in een van de honden die op deze pagina staan?
Vul dan het formulier hieronder in.

Sexe: Reu

Katy (teef) Status beschikbaar

Katy Plaatsingsdatum 28-03-2021

Prachtige dame dol op mensen

Mag ik u voorstellen aan “onzichtbare” Katy, Zij is een pointer mix, geboren in 2011 (datum onbekend) . Al sinds 2016 zit zij in de shelter en in die tijd heeft er nog nooit iemand naar haar gevraagd. Sinds november 2020 zit zij tijdelijk in een pleeggezin, hier kan zij tot juni blijven, dan moet ze weer terug naar de shelter. Dit willen we natuurlijk voorkomen!
Katy is een geweldige hond, een echte schoonheid met haar witte vacht vol met sproeten. Ze is erg goed en onderdanig naar mensen en ook kinderen. Ze is dol op de mens. Ze is vrolijk, sociaal en speels met andere honden. Aan de riem lopen kan ze keurig en heeft deelgenomen aan een canicross met een paar kinderen en toen werd ze eerste in haar categorie.
Dit verteld de pleegfamilie over haar:
Katy is gewend om in een appartement te leven, haar dag doorbrengend op haar bed of vragend om lekker verwend en geaaid te worden. Ze respecteert het als mensen eten en zal niet bedelen of om eten vragen. Als de deurbel gaat en er staat een vreemde voor de deur dan blaft ze uit onzekerheid, maar zodra ze even aan deze persoon gesnuffeld heeft kalmeert ze en als ze van die persoon dan een beloning krijgt dan ben je haar beste vriend geworden!
Ook heeft ze respect voor kamers en ruimtes waar ze niet mag komen .Als je haar leert dat ze bijvb. niet in de keuken mag of in een bepaalde kamer dan zal ze die ruimte nooit betreden. Ze gaat ook niet op de bank of je bed liggen en als je van huis gaat en je hebt niks opgeruimd, zal ze niet aan je spullen komen. Verlatingsangst heeft ze niet, maar als je weer thuiskomt ben je verzekerd van een super blij onthaal.
Ze houd enorm van wandelen en word helemaal happy als je haar riem pakt. Hoe langer je gaat wandelen, hoe liever ze heeft. Ze loopt keurig aan de lijn en ballen najagen is haar passie. In het algemeen is ze erg sociaal met andere honden, al heeft ze vaak wel meer oog voor de baasjes. Als een andere hond lelijk tegen haar doet heeft ze haar karakter en doet lelijk terug, is de andere hond rustig en kalm dan is er niks aan de hand.Met grote onderdanige teven heeft ze geen probleem, met grote dominante teven wel. Met kleine honden die ze kent is ze sociaal, vaak ook met onbekende kleine honden, het kan alleen zijn dat ze achter ze aan wil jagen door haar jachtinstinct, hierdoor kan ze ook zeker niet bij katten.
Hier kunt u een filmpje van haar zien:
Laten we met zijn allen zorgen dat Katy zichtbaar word door haar te delen!👊👏💪😘
Naam: Katy
Geslacht:teef
Ras: mix
Leeftijd: geboren in 2011
Formaat: schofthoogte 56cm, van neus tot kont 100cm, +/- 30kg
Verblijfplaats: Spanje
Wilt u adopteren? Vul dan het adoptieformulier in of stel uw vraag via het contactformulier.