Adoptie Galgo's

Geinteresseerd in een van de honden die op deze pagina staan?
Vul dan het formulier hieronder in.

Sexe: Teef

Lia & Zari (teef) Status beschikbaar

Lia & Zari plaatsingsdatum 21-11-2019

💖 Welkom kleintjes, welkom Lia & Zari 💖

Komen ter adoptie, meer informatie volgt

 

  • Leeftijd: 0 jaar, pups
  • Karakter: Heel lief, sociaal en onderzoekend
  • Kattentest: Op aanvraag
  • Schofthoogte: In de groei
  • Ras: Galgo
  • Sexe: Teef
  • Verblijft: Amores Peludos

 

Het verhaal van Lara:
“Gisteren zijn er twee levens gered op een gevaarlijke weg. Twee puppy’s, in de regen, hongerig en erg bang. Onze vriendin Monica gaf ons de waarschuwing, zonder aarzeling ben ik naar deze weg toegereden. Ik stopte midden op de weg en zag hoe een vrachtwagen hen bijna het leven kostte. Wij belden snel onze vriendin Miriam en ze haastte zich om Monica te helpen omdat het haar niet lukte om de pups alleen te vangen. Uiteindelijk slaagden zij erin de pups met veel geduld te redden, waardoor ze niet konden worden overreden.

We hadden nergens plek meer om ze te plaatsen, de situatie is verschrikkelijk vanwege het aantal windhonden dat we momenteel redden….en daar waren de hulptroepen!!
Om te bedanken voor alle hulp:
Onze vriend Juan, die ons snel verwelkomde, Eli en haar vriend, geweldige mensen die een verwarmde kamer hebben voorbereid waar de pups kunnen worden geïsoleerd. Tegelijkertijd noemen we onze vriendin Karen die straks voor hen zal gaan zorgen. Karen helpt ons omdat we niet meer dieren aankunnen, zowel financieel als vanwege ruimtegebrek. Momenteel 120 honden, er kan niets meer bij! De situatie is verschrikkelijk, dag na dag ontvangen we meldingen van windhonden op de wegen, windhonden in het veld, we zijn momenteel routinematig bezig om weer 5 windhonden te vangen. We kunnen niet meer, het is onhaalbaar. Vandaag kunnen we zeggen dat de samenwerking cruciaal is geweest om deze twee prachtige pups te kunnen redden. Zo jong en dan al een vreselijk verleden…

Vandaag beginnen Zari en Lia een nieuw leven. Een leven ver weg van een leven als fokteef! Bedankt Monica, Miriam, Juan, Eli en Karen, bedankt allemaal voor het niet de andere kant op kijken en ons te helpen zonder aarzeling. WELKOM BIJ HET LEVEN LIA & ZARI ❤️.”

Wilt u adopteren? Vul dan het adoptieformulier in of stel uw vraag via het contactformulier. De