Adoptie Galgo's

Geinteresseerd in een van de honden die op deze pagina staan?
Vul dan het formulier hieronder in.

Sexe: Teef

Teef

Linda binnenkomst 14-05-2019 

Moederhond treurt om verlies pups 

  • Leeftijd: 7,5 jaar
  • Karakter: Lief, heel sociaal naar andere honden en angstig nog voor mensen
  • Kattentest: Op aanvraag
  • Schofthoogte: 66 cm
  • Ras: Galgo
  • Sexe: Teef
  • Verblijft: Huellas Puertollano

 

Mooie meid Linda vertelt graag haar verhaal. Ben je net bevallen, worden je pups van je weggenomen. Jouw tepels nog opgezwollen en vol met moedermelk en compleet onthutst doordat jouw kroost weg is. Hoe wreed zijn de jagers toch? En dan ben je ook nog gedumpt en samen met Estrella gewoon in een kooi opgesloten en achtergelaten?! Nu de kans op een prachtig tweede leven, jouw zware jaren als fokteef zijn voorbij, jij zal nu enkel liefde en goede zorg gaan ontvangen.

Estrella en Linda zaten vast in een kennel, gewoon achtergelaten. Gelukkig waren er een paar meisjes die hen hieruit hebben gehaald. Gelukkig is ze dit gelukt en hebben ze deze twee lieve dames naar het asiel van Karen gebracht.

Linda is angstig, ongetwijfeld vanwege het verlies van haar pups. U zult begrijpen dat dit een zeer heftige ervaring voor haar is geweest. De tijd zal de meeste wonden helen, laten wij ervoor zorgen dat de klok wat sneller draait en ze spoedig kan uitkijken naar een nieuw huisje.

Ervaring met angstige Galgo’s & aanwezigheid van stabiele hondenvriendjes vereist

Deze mooie meid heeft langer haar, heel bijzonder om te zien. Ze is erg sociaal met andere honden, zowel met reuen als met teefjes. Linda heeft een schofthoogte van 66 cm en zal in augustus 8 jaar oud worden. Mag zij bij u komen relaxen en alle liefde van de wereld gaan ontvangen?

Wilt u adopteren? Vul dan het adoptieformulier in of stel uw vraag via het contactformulier.