Adoptie Galgo's

Geinteresseerd in een van de honden die op deze pagina staan?
Vul dan het formulier hieronder in.

Sexe: Reu

Vaquero (Reu) Status beschikbaar

Vaquero Plaatsingsdatum: 26-05-2024

Vaquero is gevonden in het buitengebied van het dorp. Hij was vreselijk bang. We weten niet wat er met hem is gebeurd en waar hij precies vandaan komt, maar erg leuk zal het zeker niet geweest zijn. Hij liet zich niet aanraken en drukte zich tegen de muur als er iemand in zijn kennel kwam. Hij mocht gelukkig verhuizen van het drukke asiel naar het kleinere asiel waar de honden veel naar buiten gaan. Twee keer per dag een paar uur.
Er is een groep vrijwilligers die elke week komt wandelen met de honden. Vaquero werd meegenomen met dubbele lijnen voor de zekerheid. Het bleek dat hij het hartstikke leuk vond om te wandelen. Inmiddels na maanden is hij het zo gewend en zodra er iemand met een halsband in de kennel komt, steekt Vaquero zijn nek al uit om de halsband omgedaan te krijgen. Met halsband en harnas wandelt hij heel leuk mee buiten het asiel.

Vaquero is nog wel wat timide, maar hij heeft inmiddels al heel veel geleerd. Hij komt met plezier snoepjes halen en laat zich door bekenden ook aaien. In een nieuwe omgeving verwachten we dat hij nog wel zal moeten wennen, eventueel een beetje een terugslag zal krijgen, maar ook snel zal verbeteren. Het zou mooi zijn als er in het huis al een sociale hond aanwezig is. Zodat Vaquero zich daar aan kan optrekken.

Vaquero heeft een heel zacht karakter. Hij is eerder onderdanig dan dominant. Hij kan prima opschieten met andere honden, groot, klein, reu en teef. Allemaal geen probleem voor Vaquero. Het is echt een lieverd.

* Leeftijd: 4 jaar (01–03–2020)
* Karakter: zacht ei, beetje bang in het begin
* Kattentest: kan gedaan worden
* Schofthoogte:
* Ras: Galgo
* Sexe: reu
* Verblijft: Almanimal Castalla

Wilt u adopteren? Vul dan het adoptieformulier in of stel uw vraag via het contactformulier.