Adoptie Galgo's

Geinteresseerd in een van de honden die op deze pagina staan?
Vul dan het formulier hieronder in.

Sexe: Reu

Wilco (reu) Status beschikbaar

Wilco binnenkomst 08-06-2019

Met 6 maanden al verlaten ….

  • Leeftijd: 7-8 maanden geschat
  • Karakter: Sociaal, lief en erg bang
  • Kattentest: Op aanvraag
  • Ras: Galgo
  • Sexe: Reu
  • Schofthoogte: Pup, in groei
  • Verblijft: Pleeggezin nabij Amores Peludos

 

Update van Lara 10-06-2019
“Hoe knap is het als je niets kent van de bewoonde wereld en toch al langzaam ‘jouw mensen’ beetje bij beetje begint te vertrouwen. Wij zijn super trots op jou kleine man!

Het is heel triest dat Wilco op jonge leeftijd al angst voelt voor de mens, maar dat zal veranderen. Dankzij zijn pleegmoeder zal hij geborgenheid en veel liefde gaan ontvangen. Wilco is inmiddels zeer kleine stapjes vooruit aan het maken.

Nu is het zijn tijd om de puppy te zijn die hij nooit op straat kon zijn. Wilco mag nu genieten van de luxe die volgt na een redding. Een leven vol liefde! En lieve Wilco, wij vergeten je kleine broertje niet. Tot nu toe is hij niet meer in het gebied verschenen, maar we wachten nog steeds op hem om hem de kans te geven gelukkig te zijn.”

Het verhaal van Wilco:

♦ Lees ook het bericht via de link van Lara en het SOS rescue team ♦ Zij hebben samen twee jonge Galgo’s geprobeerd te redden. Eén van hen is veilig gesteld, ze hebben hem Wilco genoemd. De ander is ineens spoorloos verdwenen, niet meer verschenen op de voederplek.

Bericht Lara:

La tristeza hoy nos invade. Ayer montamos rescate con el equipo SOS Rescue, rescate de galgos podencos y otros para…

Geplaatst door Amores Peludos op Zaterdag 8 juni 2019

 

Lara is er stuk van, bang dat het het broertje van Wilco in verkeerde handen is gevallen of de weg is opgerend….
Wilco heeft met zijn broertje samengeleefd in totale verlatenheid. Hoe triest zou het zijn dat hun enige houvast van hun eerste maanden op deze wereld weg zou vallen? Lara en het SOS rescue team doen er alles aan om de verloren pup nog op te sporen.

Duimen jullie mee? Voor een goede afloop voor het andere puppeke?

Wilco is nu ter adoptie. Eerst mag hij nog tot rust komen en wordt hij onderzocht door de dierenarts. Bij binnenkomst was hij erg bang, door alle indrukken en was niets gewend nog van ‘de bewoonde wereld’. Wilco mag nu gaan ervaren wat liefde en zorg is, dit in een veilige omgeving. Ja lieve jongen, er bestaan ook lieve mensen.

♦ Adoptie is mogelijk indien er nog een andere stabiele Galgo/hond aanwezig is. Dit is heel belangrijk om de angst van Wilco te doen verminderen. Het liefst een vrolijk hondenmaatje die nergens van onder de indruk is ♦

Welkom Wilco, je mag nu omringd worden door alle liefde van Lara en haar vrijwilligers.

Wilt u adopteren? Vul dan het adoptieformulier in of stel uw vraag via het contactformulier.