Wist u dat?

‼️❇️ LET U OP MET VUURWERK?❇️‼️

Het zal u vast niet ontgaan zijn dat de knal periode weer is aangebroken. Voor vele honden en andere dieren een stressvolle en angstige tijd.

Voor de ontsnappingsgevoelige honden zoals de Galgo’s die via onze stichting geadopteerd worden, bent u als adoptant bekend met ons veiligheidsprotocol:
❗️ Halsband én veiligheidstuig
❗️ Twee aparte lijnen, waarvan het advies is om 1 lijn aan uw lichaam te bevestigen (voor als de hond schrikt en u valt…)

Vooral voor honden uit het buitenland en zeker de honden die net zijn aangekomen, extra, extra alertheid is deze maand HEEL BELANGRIJK!‼️

✅ ONS DRINGENDE ADVIES IS DUBBEL AANLIJNEN EN 1 LIJN ZEKEREN AAN UW LICHAAM

✅ VERGEET NIET EEN LABEL MET UW TELEFOONNUMMER EN NAAM VAN DE HOND AAN DE HALSBAND OF TUIG TE HANGEN

✅ IS UW HOND MET ZIJN CHIP GOED OP UW NAAM GEREGISTREERD? DOE EEN CHECK!

✅ LAAT UW HOND NIET ZOMAAR OVERAL LOS. MERKT U ANGST OP OF ONZEKERHEID BIJ UW HOND. LOSLOPEN KAN DAN ENKEL OP HOOG EN VEILIG OMHEIND TERREIN.
KAN DIT NIET? DAN GELIEVE UW HOND AANGELIJND TE HOUDEN‼️

✅ VOOR WIE VOOR EXTRA ZEKERHEID GAAT KAN IN ONZE WEBSHOP EEN TRACKER VEILIGHEIDSPAKKET BESTELLEN (trackers zijn ook los via ons verkrijgbaar)

Een hond met angst zal in paniek ervan doorgaan en door zijn de angst niet makkelijk terugkomen. Iedere hond kan in deze periode schrik signalen uiten, ook al doet hij dat normaliter niet. Wees waakzaam voor de veiligheid van uw trouwe vriend!

Wij wensen u veilige en stressvrije dagen toe in deze maand.

Warme groet,
Team Galgo Project