Help mee!

Word Donateur

Steun onze stichting eenmalig, maandelijks, per kwartaal of jaarlijks. Maak uw keuze en kies uw betalingsvorm. Klik op het pootje!

Sponsor een hond of kennel

Sponsor een hond op afstand voor minimaal € 5,- per maand. Of sponsor een kennel voor een periode van 2 jaar voor een eenmalige donatie van € 250,-. Klik op het pootje!

Word Teaming lid

Neem deel aan onze Teaming groep. Een spaans initiatief voor maar € 1,- per maand. Klik op het pootje!

Helpt u ook mee?

Dit kan en in vele vormen. Iedere euro is welkom en wordt goed besteed. Samen met veel mensen zoals u maken wij een groot verschil voor de honden in de gesteunde asielen in Spanje. Kijk eens wat voor u mogelijk is. U zit nergens aan vast, wij hanteren geen ‘kleine lettertjes’.

Heeft u uw keuze gemaakt? Klik dan op de link van uw keuze óf klik op het betreffende onderwerp in het keuzemenu bovenaan onder Donateur. 

Wat betekent Sponsor een hond? 

Door het sponsoren van een hond adopteert u ‘Virtueel een hond op afstand’ oftewel donateurschap met een grotere betrokkenheid. U wordt dus géén juridisch eigenaar va de hond. U sponsort maandeijks een hond vanaf € 5,-.

U krijgt één of twee honden voorgesteld welke extra steun mogen ontvangen. Denk aan langzitters, zieke honden en/of honden met gedragsproblemen. Deze honden hebben het extra moeilijk en hebben een kleinere kans om (spoedig) geadopteerd te worden. De kosten voor deze honden zijn dus hoger, vandaar dat wij u als sponsor hiervoor inzetten.

Wat betekent Sponsor een kennel? 

Er kan een kennel “virtueel geadopteerd worden”. U kunt dit alleen doen, maar ook als gezin, met familie, team collega’s of als bedrijf. Een kennel wordt gesponsord voor een periode van 2 jaar voor een eenmalige donatie van € 250,-

U bent dus geen juridisch eigenaar van de kennel. Alle verdere verplichtingen behoren toe aan het asiel zelf.

Om u te bedanken als sponsor plaatsen wij een naambordje met uw naam/bedrijfsnaam op één van de kennels in de door ons gesteunde asielen van Karen of Lara. Wij maken ook een mooi digitaal certificaat voor u als aandenken.

Wat is Teaming?

Teaming is een eenvoudig, makkelijk en zeer treffend inzamelings-initiatief. Teaming initiatieven worden wereldwijd ingezet. Als Teaminglid wordt er bij u maandelijks € 1,- geïncasseerd. Niet meer, niet minder.

Teaming pagina Galgo Project

Elke maand wordt er in de eerste week €1,- van uw bankrekening afgeschreven. Die €1,- maakt met veel teamers maandelijks een mooi bedrag waar de gesteunde asielen enorm mee geholpen kunnen worden.

Veel mensen kiezen ook voor een combinatie, alles is mogelijk!  

Heeft u nog vragen? Neem dan per e-mail contact op met ons donatie team via donatie@galgoproject.nl

Wat houdt “ANBI” voor u in?

Stichting Galgo Project is sinds 1 januari 2008 door de Belastingdienst als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) aangemerkt (met een kleine onderbreking medio 2014 i.v.m. wisseling van bestuur). Als donateur houdt dit in dat u uw giften (donaties) van de inkomsten- of vennootschapsbelasting kunt aftrekken (uiteraard binnen de daarvoor geldende regels).

Stichting Galgo Project behoeft door haar ANBI status geen successierecht of schenkingsrecht te betalen over erfenissen en schenkingen die zij ontvangt. Via de site van de belastingdienst kunt u ons in het ANBI register terugvinden via de link: ANBI register.

Belastingvoordeel ook voor u?

Om te kijken wat voor u de belastingvoordelen zijn, raadpleeg de site van de Belastingdienst of raadpleeg uw belastingadviseur. Zie ook de link: Giften/Schenkingen.

‘Schenken aan Galgo Project, leuker kunnen we het niet maken!’

Kijkt u voor meer informatie over Belastingvrij Schenken én Nalatenschap op de volgende pagina’s:

Schenkingsakte 
Nalatenschap

Wat wordt er gedaan met uw donatie?

Het geld van al onze donateurs (donateurschap, virtuele sponsoring van een hond of kennel en Teaming) wordt gezamenlijk periodiek naar de twee gesteunde asielen gestort. Alle honden hebben namelijk zorg nodig en sommigen extra.

Voor de honden die extra zorg nodig hebben (langzitters, honden met medische zorg en/of gedragsproblemen) worden de sponsors ingezet die hiervoor ‘virtueel een hond op afstand adopteren’ oftewel een sponsor hond. Deze honden hebben namelijk meestal een langdurig verblijf met hogere onkosten in een asiel en de kans op adoptie is veel kleiner.

Dankzij al deze donateurs wordt er meer mogelijk in de asielen. En dus meer zekerheid voor inkopen van voer, medicatie, verbeteringen van dierenverblijven etc. We zijn namelijk volledig afhankelijk van donaties en onze verkopen in de shop.

Inzamelingsactie via FaceBook

Maak een inzamelingsactie aan via FaceBook! Klik voor meer informatie op de link hieronder:

Inzamelen via FaceBook voor Galgo Project

Sponsort uw bedrijf ook?

Stichting Galgo Project is geheel afhankelijk van donaties en giften. Omdat wij een stichting zijn, waarbij geen geld aan onnodige overheadkosten verloren gaat, is ons beleid om alle donaties op een eerlijke manier direct voor de buitenlandse honden in te zetten.  Wij denken graag met u mee over een samenwerking die het beste past bij het karakter en imago van uw bedrijf en onze stichting. Hieronder hebben we een aantal voorbeelden op een rij gezet om u een beeld te geven wat er zoal mogelijk is.

  • Heeft u een bedrijfsfeest of een ander evenement, dan kunt u (een deel van) de giften/opbrengsten overmaken aan Galgo Project;
  • Wanneer uw medewerkers het werk van Galgo Project willen steunen met een donatie, dan kunt u als werkgever dit bedrag verdubbelen;
  • U kunt een banner van Galgo Project op uw website plaatsen; 
  • Steun de asielen Huellas Puertollano en Amores Peludos met financiële en materiële steun. In overleg met ons kunt u ondersteunen op de manier die u wilt;
  • Sponsor een transport voor een hond, neutralisatie, inenting of voer;
  • Adopteer virtueel als team een hond of kennel op afstand.

Heeft u vragen en/of wenst u als bedrijf een bijdrage te leveren? Neem dan contact op via het contactformulier . Ons donatie team neemt dan contact met u op. Zij zijn ook per e-mail te bereiken via donatie@galgoproject.nl 

Maakt U het verschil?

Word donateur of sponsor van Galgo Project en help ons om de Galgo’s en andere (kruising)honden een gezicht en vooral een naam te geven.

Wilt u uiting geven aan de maatschappelijke betrokkenheid van onze stichting, dan kunt u op diverse manieren samenwerken met Galgo Project. Als donateur of als bedrijf kunt u Galgo Project een warm hart toedragen en de Galgo’s en andere (kruising)honden een betere toekomst bieden. Bijvoorbeeld door een actie te organiseren met uw medewerkers, klanten en/of relaties of door middel van financiële ondersteuning.

Koop via Trooper & steun de honden:

Mocht u online aankopen doen? Check a.u.b. of uw winkel in de Trooper lijst staat. Als u via onze stichting bestelt, krijgen we een mooie vergoeding omdat u via hun de bestelling plaatst.

Bijna alle winkels die u kunt bedenken staan er tussen. U klikt op de link hieronder en tikt op de zoekregel uw ‘winkel’ in. Vervolgens ziet u het logo van de winkel, hier klikt u op en nu kunt u gewoon winkelen. Meer hoeft u niet te doen!

Deel aub onder uw vrienden en familie, dankuwel.

U blij, hondjes blij!

Link: Trooper