Word sponsor!

Sponsor een hond of kennel

Sponsor een hond op afstand voor minimaal € 5,- per maand. Of sponsor een kennel voor een periode van 2 jaar voor een eenmalige donatie van € 250,-

Wat betekent Sponsor een hond? 

Door het maandelijks sponsoren van een hond adopteert u ‘Virtueel een hond op afstand’ oftewel donateurschap met een grotere betrokkenheid. Vanaf € 5,- per maand. U wordt dus géén juridisch eigenaar va de hond.

U krijgt één of twee honden voorgesteld welke extra steun mogen ontvangen. Denk aan langzitters, zieke honden en/of honden met gedragsproblemen. Deze honden hebben het extra moeilijk en hebben een kleinere kans om (spoedig) geadopteerd te worden. De kosten voor deze honden zijn dus hoger, vandaar dat wij u als sponsor hiervoor inzetten.

Updates?

Met regelmaat gaan er vrijwilligers naar de gesteunde asielen in Spanje. Indien mogelijk worden er dan nieuwe foto’s of een filmpje gemaakt. Deze ontvangt u dan van uw virtuele hond(en) via de besloten FB Sponsor groep of voor de FB-loze sponsors via e-mail.

Omdat de focus bij bezoeken van onze vrijwilligers aan Spanje ligt op ‘helpen met de honden, dierenartsbezoekjes, schoonmaken en inkopen doen’ streven wij ernaar u 3 keer per jaar een update te kunnen geven over uw ‘sponsor hond’. Dit kan dus niet iedere keer dat er vrijwilligers in de asielen zijn. Mocht er tussentijds nieuws zijn over uw sponsor hond dan zullen wij u dit natuurlijk laten weten. Omdat ook dit werk door vrijwilligers wordt gedaan, kan dit soms wat langer duren. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Wenst u een hond op afstand te sponsoren? Klikt u dan op onderstaande link:

Meldt u zich dan aan via ‘Inschrijfformulier Sponsor een hond’.

Er wordt daarna binnen een week contact met u opgenomen.

Wat betekent Sponsor een kennel? 

Er kan een kennel “virtueel geadopteerd worden”. U kunt dit alleen doen, maar ook als gezin, met familie, team collega’s of als bedrijf. Een kennel wordt gesponsord voor een periode van 2 jaar voor een eenmalige donatie van € 250,-

U bent dus geen juridisch eigenaar van de kennel. Alle verdere verplichtingen behoren toe aan het asiel zelf.

Om u te bedanken als sponsor plaatsen wij een naambordje met uw naam/bedrijfsnaam op één van de kennels in de door ons gesteunde asielen van Karen of Lara. Wij maken ook een mooi digitaal certificaat voor u als aandenken.

Wenst u een kennel te sponsoren? Klikt u dan op onderstaande link:

Meldt u zich dan aan via ‘Inschrijfformulier Sponsor een kennel’.

Er wordt daarna binnen een week contact met u opgenomen.

Wat wordt er gedaan met uw donatie?

Het geld van al onze donateurs (donateurschap, virtuele sponsoring van een hond of kennel en Teaming) wordt gezamenlijk periodiek naar de twee gesteunde asielen gestort. Alle honden hebben namelijk zorg nodig en sommigen extra.

Voor de honden die extra zorg nodig hebben (langzitters, honden met medische zorg en/of gedragsproblemen) worden de sponsors ingezet die hiervoor ‘virtueel een hond op afstand adopteren’ oftewel een sponsor hond. Deze honden hebben namelijk meestal een langdurig verblijf met hogere onkosten in een asiel en de kans op adoptie is veel kleiner.

Dankzij al deze donateurs wordt er meer mogelijk in de asielen. En dus meer zekerheid voor inkopen van voer, medicatie, verbetering van de dierenverblijven etc. We zijn namelijk volledig afhankelijk van donaties en onze verkopen in de shop.

Heeft u nog vragen? Neem dan per e-mail contact op met ons donatie team via donatie@galgoproject.nl