Stage lopen in Spanje!

Stage lopen via Galgo Project in Spanje

Erkend Leerbedrijf

Onze stichting is een erkend leerbedrijf voor stagiaires in de dierengezondheidszorg. Hiermee vergroten wij een ‘stuk bewustwording’ in Nederland en vooral bij jonge mensen welke stage mogen lopen bij één van de door ons gesteunde asielen ‘Huellas Puertollano’  te Spanje. Immers, jongeren hebben de toekomst! Ervaren en verder vertellen over de structurele problemen van de Galgo problematiek door onze stagiaires in ‘hun wereld’ helpt!

Hoe mooi is het dat wij als goede doelen stichting meer kunnen doen dan honden bemiddelen en geld en goederen inzamelen? Sinds 24-11-2015 zijn wij als stichting Galgo Project erkend als officieel leerbedrijf. Wij zijn in het bezit van het benodigde SBB: Aequor nummer (Erkenningsnummer: 100397208).

Galgo Project is bijzonder trots op haar status als leerbedrijf. Op deze manier  kunnen wij studenten  begeleiden naar een stageplek in de gesteunde asielen in Spanje. Deze studenten begeleiden naar een bijzondere en leerzame ervaring is prachtig, zeer welkom én dankbaar voor alle betrokken partijen. De honden en katten zijn jullie heel dankbaar!

Galgo Project is een erkend leerbedrijf voor de opleidingen:

  • Dierverzorging op niveau 3 en 4
  • MBO3= Zelfstandig vakbekwaam
  • MBO4= Ondernemerschap


De afgelopen jaren zijn er al vele stagiaires in het asiel Huellas Puertollano geweest. Karen (asielbeheerder) kan hun hulp altijd zeer goed gebruiken!

Kom jij ook helpen?

Ben je ook geïnteresseerd in een stageplek in de door ons gesteunde asielen? Neem dan contact met ons op via het  contactformulier (keuze stage). Dionne Peters is onze stagecoördinator en begeleider vanuit Nederland. Zij neemt dan contact met jou op.

Wacht niet langer en reageer, vele honden en katten zijn jou dankbaar!

Tot binnenkort,
Dionne Peters

Team Galgo Project

Een prachtige ervaring van stagiaire Britt!

Periode 5 mei tot 16 juni 2018.

“Het zijn 6 onvergetelijke weken geweest! Wat Is Karen toch een top vrouw! Ze was in deze weken een ‘moeder’ voor ons. Ze heeft ons alles laten zien en laten doen; dierenarts, eerste hulp, medicijnen, maar ook de dagelijkse verzorging. Karen heeft mij het mooiste cadeau toevertrouwd dat ik maar kon wensen: mijn allerliefste hondje Jisoo ! Er waren 0 twijfels en iedereen was door het dolle toen ze te horen kregen dat ik de nieuwe ‘mama’ van Jisoo werd!
Afscheid nemen was toen ook heel erg moeilijk … gelukkig heb ik mijn lieve hondje na enkele weken in de armen mogen sluiten in Nederland!

Het waren 6 weken die wij nooit, maar ook nooit meer zullen vergeten en die wij ook ontzettend missen!”