Wist u dat?

? Lara deelt zorg voor twee galgo pups van stichting Baas Galgo ?

Lara deelt zorg voor twee galgo pups van stichting Baas Galgo

 

Stichting Baas Galgo kreeg de verrassing om afgelopen woensdag 9 galgo pups uit een dodingsstation te redden. Omdat wij inmiddels allemaal weten wat voor een immense dagtaak pups zijn, naast de hoge risico’s van ziektes in de asielen, heeft Lara aangeboden er 2 op te vangen.

Nog 3 andere stichtingen hebben hun hulp aangeboden, FANTASTISCH .

Eva van Baas Galgo heeft alles op alles gezet om deze 9 baby’s daar weg te halen. Ook Lara kon niet de andere kant opkijken, in de Rescue wereld help je elkaar. Het draait immers altijd om het welzijn van de honden. Waar de honden ook zijn, hulp en steun is nodig, van welke stichting deze ook komt.

Dankjewel Eva! Dankjewel Lara! Dankjewel collega’s! Deze twee zieltjes zijn gedoopt met de namen Diva en Sally. Prachtige jonge meisjes met een heel leven voor zich, gered en nu alleen maar vrolijkheid wat wij hen toewensen!

Extra mooi is het om te vermelden dat de trouwe vrijwilligster Virgi bij de opvang van Lara weer is komen helpen. Hoe bijzonder, ze is aan het herstellen van de ernstige ziekte Covid-19. Wat bijzonder en speciaal dat zij er nu was om te helpen en dat op haar verjaardag ook nog. Het redden van 2 baby’s was een prachtig geschenk voor haar verjaardag. Op dit moment verblijven de pups dan ook bij haar. Op een voor pups veilige en geïsoleerde plek. Op dit moment worden ze geïsoleerd in een kamer waar hun quarantaine tijd passeert (3 weken) om ervoor te zorgen dat ze geen parvo of ander virus hebben. Dankjewel lieve Virgi, GRACIAS.