Formulier Sponsor een Kennel

Formulier Sponsor een Kennel

Wij verzoeken u om onderstaand formulier volledig en naar waarheid in te vullen.  Alle  velden met een * zijn verplichte velden.

Formulier Sponsor een Kennel

Uitleg en voorwaarden 'Sponsor een Kennel' contract: U sponsort een kennel voor de duur van 2 jaar tegen een eenmalige donatie van € 250,-. Wij noemen dit 'virtuele adoptie van een kennel op afstand oftewel het sponsoren van een kennel'. U kunt dit alleen doen, maar ook als gezin, met familie, team collega’s of als bedrijf. Een kennel wordt gesponsord voor een periode van 2 jaar voor een eenmalige donatie van € 250,-. Na deze periode wordt deze sponsorovereenkomst automatisch beëindigd. U kunt ten alle tijden een nieuwe sponsor overeenkomst weer met ons aangaan. U bent dus geen juridisch eigenaar van de kennel. Alle verdere verplichtingen behoren toe aan het asiel zelf. Om u te bedanken als sponsor plaatsen wij een naambordje met uw naam/bedrijfsnaam op één van de kennels in de door ons gesteunde asielen van Karen of Lara in Spanje. Wij maken ook een mooi digitaal certificaat voor u als aandenken. Laat a.u.b. uw gegevens op dit formulier achter, na verzending onderaan deze pagina zal binnen enkele dagen een collega van ons donatie team contact met u opnemen.

  • Geef hierboven de tenaamstelling aan welke op het sponsorbord mag komen te staan van de kennel (familienaam, team naam, bedrijfsnaam etc).
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.