Wist u dat?

Inzamelingsactie voor pups Samu, Ruth en Zeus

“Together we can make a difference!”

ALLE DRIE DE PUPS ZIJN GEADOPTEERD EN EIND NOVEMBER NAAR NEDERLAND AFGEREISD!!

 

Lara en haar team hebben op dit moment 3 zieke pups in de opvang.

Pup Samu is gevonden tijdens een grote reddingsactie in Andalusië. Er zijn toen 12 honden gered waarvan een aantal pups. Samu zat helemaal onder de teken en was erg verzwakt en ziek. Hij kon gelukkig terecht bij lieve pleegmama Paula, die hem alle liefde en zorgen geeft die hij zo nodig heeft.

Helaas bleek Samu zo ziek te zijn, dat hij opgenomen moest worden in de dierenkliniek. Hij is sinds gisteravond weer bij zijn pleegmama Paula, maar is nog ziek en we hopen dat hij er weer helemaal bovenop gaat komen.

Update Pups Ruth & Zeus  21-09-2020:
Zoals op de nieuwe foto’s en het filmpje te zien is, gaat het goed met Ruth en Zeus! Ze zijn al goed genezen van de Demodex en ze zijn veranderd in geweldige hondjes; vrolijk, speels en sociaal. Respect voor de vrijwilligers bij Lara die ze met zoveel liefde en aandacht verzorgen.

 

https://www.facebook.com/Amorespeludosmadrid/videos/326737161904444/

 

 

Pups Ruth & Zeus van 8 maanden oud, liepen verloren en verlaten over een drukke weg met grote kans om overreden te worden. Ze waren er bijzonder slecht aan toe. Met behulp van een vangkooi zijn de pups gevangen. Deze 2 arme lieverds hebben Demodex, een type schurft waar ze goed van kunnen genezen, maar dit kost veel geld, tijd en verzorging.

 

We hebben een erg lief aanbod gekregen. Veronique Deleu Vegio wilt stoffen mondkapjes met Galgo-print maken voor Galgo Project. Een gedeelte van de opbrengst hiervan gaat naar de hondjes. Via FaceBook kunt u zich aanmelden voor de mondkapjes indien u interesse heeft.

Samu:
https://www.facebook.com/519838208090038/posts/4285077601566061/?extid=7iDfJ0xOjhDNIXoX&d=n

 

Het is mogelijk om een eenmalige donatie of “tikkie” te doen! Iedere euro telt en alle beetjes helpen!

Tikkie (alleen geldig binnen Nederland)
https://tikkie.me/pay/esoo73rm27accr50uel9

Donaties buiten Nederland graag overmaken op het rekeningnummer van Galgo Project:

NL54ABNA0536793611

“Together we can make a difference!”

Als de rekeningen voor de pups betaald zijn en er blijft een restantbedrag over, wordt het restantbedrag aan Amores Peludos gestort voor de algemene hoge dierenarts rekening die nog open staat.

Alvast heel erg bedankt namens
Lara en haar team van Amores Peludos
& team Galgo Project en Little Project ❤️