Wist u dat?

Kindje Noah geeft bange Iria vertrouwen & liefde!

? ? Dankjewel lieve Noah ? ?

Soms gebeurt er een wonder, iets heel bijzonders waar wij als vrijwilligers van gaan glunderen en stralen. Het bijzondere verhaal van een erg bange galga Iria is zo’n wonder! Bij de aankomst van vele geadopteerde honden op zondag 5 juli kwam ook bange Iria mee. Valerie heeft ervaring met galgo’s en wilde haar graag adopteren en wist hoe ze Iria zou moeten begeleiden. Wat Valerie, wij als stichting en zeker Lara waar Iria 1,5 jaar in de opvang had gezeten nooit hadden durven dromen gebeurde…

Iria heeft 1,5 jaar in de opvang van Lara in Spanje geleefd. Ze was zo bang dat ze nimmer toenadering accepteerde, zelfs niet op de buitenplaats. In die 1,5 jaar heeft Iria ook nooit Lara of haar vrijwilligers durven te benaderen, zo bang was ze, zo ernstig was haar vertrouwen geschaad door de mens. Hoe wonderlijk was het dat juist Iria, nog net niet gesteriliseerd, de 10 gedumpte puppies even geleden kon gaan voeden en verzorgen. Ze deed dit alsof het zo hoorde, zo puur en zonder aarzeling. Wij zijn toen allemaal al van Iria gaan houden, wat een liefde heeft dit meisje in zich.

En nog een wonder geschiedde….

Afgelopen week, pas 3 dagen ná haar aankomst in haar nieuwe gezin in België bij mama Valerie en haar dochtertje Noah ontwaakt Iria. Valerie heeft dit mooie wonder mogen filmen en vastleggen. U mag meegenieten, het was namelijk haar dochtertje Noah die vanuit haar pure, liefdevolle en ongedwongen houding het vertrouwen kreeg van galga Iria. Niet enkel een streling, nee ook een knuffel, een omhelzing, naast haar mogen staan, naast haar mogen zitten, haar lieflijk aaien. En Iria genoot en geniet nog steeds!

Bekijk de bijzondere filmpjes:

 

 

Valerie, jouw lieve bijzondere meisje Noah heeft ‘handjes zoals engelen hebben’, ze heeft Iria’s angst weten te temmen. Wat een belangrijke en bijzondere stap en dit al zo snel. Wij houden van Iria, wij zijn dol op jouw meisje Noah, wat een bijzonder lief kind! Kinderen zijn zoals engelen, zij zijn puur en onvoorwaardelijk gevuld met liefde en geduld op hun manier.

Dankjewel lieve Valerie, dankjewel mooi meisje Noah, wij stralen iedere keer als wij de filmpjes zien!

Team Galgo Project & natuurlijk een dikke knuffel van Lara

(wij hebben toestemming om de filmpjes met Noah te mogen tonen)