Wist u dat?

Kunstveiling voor Galgo Project & Project Street Dogs Thailand

?? Kunstveiling voor Galgo Project & Project Street Dogs Thailand ??

 

Link van de FaceBook veiling:

https://www.facebook.com/groups/341343462930348/?ref=share

 

Beide stichtingen werken vaker samen om de krachten te bundelen. Immers, ieder gered dier is er één, waar ter wereld ook!

Nu is Marlie Timmermans van Project Street Dogs Thailand ook erg creatief en kan ze prachtig schilderen. Zo kwam Francis Weezenbeek van Galgo Project ook op het idee om samen een kunstveiling op te gaan zetten. Zo gedacht, zo gedaan…. Twee creatieve dames met een gezamenlijk doel!

Zoals altijd is er geld nodig. Geld voor voer, medicatie en dierenartskosten alsmede materialen inkopen te behoeve van de verzorging en het onderkomen van de honden. En helemaal op dit moment door de Corona crisis. Het is zwaar voor iedereen en zeker ook voor alle honden die op straat zwerven en weer gedumpt zijn na de eerste Corona lockdown.
Vele geplande werkzaamheden in de asielen in Spanje en Thailand kunnen vooralsnog niet doorgaan. De kosten blijven oplopen en we moeten creatief zijn om de lokale asielbeheerders en vrijwilligers daar ter plaatse te blijven steunen. Soms kan dit betekenen dat we ‘werk op afstand inhuren’ om toch bepaalde werkzaamheden gedaan te krijgen. En daarvoor hebben wij U nodig, hoe klein uw bijdrage ook is, alles helpt!

Iedere euro is zeer waardevol, bied mee en stel zelf ook producten ter beschikking in deze veiling.

? Heeft u iets moois aan de muur hangen wat u misschien toch kunt missen?

? Heeft u zelf kunsttalent in welke vorm dan ook, schilderen, etsen, modern of beeldend?

? Kent u mensen die creatief zijn en wellicht vrijwillig en kosteloos mee willen werken voor beiden goede doelen?

Aarzel dan niet om mee te helpen!

? Plaats uw creatieve werk met 1 of 2 duidelijke foto’s in een nieuw bericht. Zet uw naam, de maker van het kunstwerk, de omschrijving (incl. afmetingen en gewicht) en de start-bied-prijs erbij. Ook of de bieder het product straks bij u op dient halen en/of opgestuurd kan worden.

? U kunt nu alvast uw producten in de veiling zetten. De daadwerkelijke start en einddatum volgt wanneer we voldoende producten hebben om te starten.

? U mag ook alvast beginnen met bieden op reeds geplaatste producten.

❤ Laat creativiteit ons verbinden voor alle dieren in nood ❤

Lieve groet,
Galgo Project & Project Street Dogs Thailand

Link van de FaceBook veiling:

https://www.facebook.com/groups/341343462930348/?ref=share