Wist u dat?

Lara met grote spoed naar nieuwe locatie!

Lara onder zware druk gezet om te verhuizen

Alle medeleven voor Lara & haar honden

 

Zoals velen al weten is Lara druk bezig met de afronding van haar nieuwe opvang. Door het ontbreken van de aansluitingen voor ‘water, gas, electra en riolering’ is ze nog nog niet verhuisd. Dit is allemaal erg ingewikkeld om geregeld te krijgen op de nieuwe locatie waar ze naar toe gaat, toch begon de tijd te dringen.

Op haar oude, nog huidige locatie, is zij al maandenlang afgesloten van ‘water, gas en licht’. Dit is voor Lara zelf onmenselijk en wreed, niet te vergeten bijna onmogelijk voor alle honden die in haar opvang verblijven. Met het dagelijks schoonmaken van de kennels en de basisbehoefte van water echt ‘vreselijk’!

Bekijk hier haar situatie van de afgelopen maanden ‘zonder stromend water’:

Al maandenlang staat Lara onder grote druk van haar huurbaas. Deze wil haar weg hebben, vandaar ook de nieuwe locatie. Maar de druk wordt op een dusdanig wrede en akelige manier opgevoerd, dat Lara halsoverkop nu alle spullen aan het verhuizen is. Om dit weekend alle honden over te kunnen zetten. Want Lara is bedreigd, ja vreselijk bedreigd. En helaas waren het dit keer geen loze woorden, ze kon niet langer wachten, ook voor de veiligheid van alle honden. Dat gaat je niet in je koude kleren zitten. Er is haar gezegd door haar huurbaas “dat ze voor het einde van de week met alle spullen en alle honden weg moet zijn, anders zorgen zij ervoor dat er niets meer overblijft.”

Dus duim mee, steun mee, brand een kaarsje dat ze maar spoedig deze immens grote klus geklaard krijgen met enkele dagen. Alle steun op afstand zal helpen.

Zet hem op Lara en vrijwilligers! Jullie kunnen dit! SAMEN STERK!

¡Ponlo en Lara y voluntarios! ¡Puedes hacer esto! ¡FUERTE JUNTOS!