Wist u dat?

Majuelo nu Yolo doet het fantastisch!

Weten jullie het nog?

Het heel erg angstige Podenco opaatje dat al bijna zijn hele leven in het asiel zat? En een super adoptiegezin vond welke hem met 11 jaar oud uit het asiel adopteerde? Yolo doet het wonderlijk en boven verwachting goed. Wederom een voorbeeld dat mensen en helaas ook ‘collega’ stichtingen helaas vaak onterecht zeggen ‘Die angstige en getraumatiseerde honden moet je daar in het buitenland laten, dat wordt niks hier!’.

Yolo heeft twee Podeco zusjes nu (en twee Podenco nichtjes) en krijgt alle liefde, geduld en begrip van zijn nieuwe baasjes. Alles is langzaam opgebouwd en inmiddels kan Yolo op veilige plekken zelfs los (mét tracker om)! Hij geniet en geniet en geniet, happy live, happy Yolo!

Dankjewel lieve vrijwilligers in Spanje voor alle goede zorgen en de basis waarmee hij nu zo goed is opgenomen in zijn nieuwe gezin. Dankjewel lieve baasjes van Yolo!

Hieronder een aantal filmpjes van zijn afscheid uit Spanje, aankomst Nederland en eerste momenten thuis. En twee filmpjes met super leuke beelden van zijn vooruitgang.

Kijk en verwonder: