Wist u dat?

Verdriet en vol ongeloof (schokkende beelden)

Verdriet en vol ongeloof

!! SCHOKKENDE BEELDEN !!

 

Kleine stapjes, kleine veranderingen vinden plaats in Spanje ten aanzien van omgang met dieren. Toch als je dit ziet dan zakt de moed je soms in de schoenen….

Gevonden, gedumpt, gemarteld en vermoord. Dat hebben deze Galgo’s moeten doormaken. Onze magen draaien om bij het zien van de beelden. Ook al worden wij hier vaker mee geconfronteerd. Waarom niet gewoon naar het asiel gebracht? Dit is zo onnodig….

Hoe erg zijn mensen, hoe gruwelijk en wreed. Hebben de mensen die dergelijke praktijken uitvoeren dan geen geweten? Hoe kúnnen ze, hoe dúrven ze, wat afschuwelijk!!

Wij tonen af en toe dergelijke actualiteiten, niet om u een slechte nachtrust te bezorgen, maar omdat het moet. Wij moeten onder ogen zien wat er zich zo dichtbij afspeelt, zo dichtbij bij onze spaanse buren. In het prachtige vakantieland waar wij helaas dagelijks een andere kant van zien. Huiver, verbaas en deel dit leed. Door met elkaar de ogen te openen én in verzet te gaan tegen dergelijke gruwelijkheden komen we weer een stapje verder.

Bekijk hier het FaceBook filmpje als u tegen deze gruwelijkheden kunt. Anders niet kijken!

 

https://www.facebook.com/519838208090038/posts/4072289912844832/?d=n