Ibiza style anti-tekenband Klein

Ze zijn weer binnen de ibiza style anti-tekenband 🌺🌺🌺🌺 en we kunnen elke maat maken groot of klein.

VOORDAT U EEN MAAT KIEST:

MEET EERST DE NEK VAN UW HOND GOED OP ZO VOORKOMT U DAT ER EEN VERKEERDE MAAT BESTELD WORD WANT ….. METEN IS WETEN. Twijfelt u wat de beste maat is vraag het gerust.

Bijvoorbeeld :

Is de maat van uw hond 30 cm ga dan voor 30-40 i.p.v. 25-30

De ibiza style anti-tekenband zorgt voor rust en harmonie bij uw hond. De kralen zorgen ervoor dat de teken en vlooien zich niet prettig voelen en dat uw hond minder aantrekkelijk voor ze word en ze zien er ook nog eens heel mooi en leuk uit dus echt een sierraad voor uw hond.

EM-X Keramiek is keramiek gebakken van met EM (Effectieve Micro organismen ) gefermenteerde klei. Tijdens het bakken is de informatie (trilling) en de energie van de EM micro-organismen in de klei opgeslagen die deze vervolgens weer afgeeft aan zijn omgeving en zorgt voor meer harmonie en een verhoging van de weerstand van uw hond.

14,95

Beschrijving

100% natuurlijk en geen chemische middelen meer nodig
Gaat jaren lang mee
Beschadigt de vacht niet
Ook geschikt voor honden met een allergie of voor puppy’s
Er kan mee gezwommen worden (wel weer goed laten drogen)
Uit ervaring blijkt dat het harmoniserende en daardoor natuurlijke weerstand verhogende effect van de EM kralen helpt tegen teken en vlookien. Het aantal teken en vlooien vermindert of verdwijnt zelfs geheel. De halsbanden geven geen 100% garantie tegen teken of vlooien, net zo min dat chemische middelen deze garantie geven.
Ervaring leert dat honden met een keramische tekenband, beter beschermt zijn dan honden zonder teken en vlooien bescherming.

LET OP: sommige honden kunnen uit verveling aan de koortjes gaan knagen en net als bij elk ander hondenproduct kan het kapot gaan. Honden hebben scherpen tanden en bijten o.a. autogordels met gemak door.

OP BIJT- EN KNAAGSCHADE ZIT GÉÉN GARANTIE

GEBRUIKSAANWIJZING EN ONDERHOUD

De halsband moet zoveel mogelijk om blijven. Natuurlijk mag hij wel af wanneer dat voor de veiligheid van de hond is (bijvoorbeeld tijdens het spelen of als hij gaat rennen door dichte begroeiing)
De halsband gaat na 2 tot 3 weken constant dragen werken. Natuurlijk dient de band ook daarna nog zoveel mogelijk om te blijven.
De halsband om de 2 weken goed afspoelen onder de kraan ( let op !! gebruik geen zeep alleen maar water) en laat hem daarna in de zon drogen (eventueel achter het raam). Hierdoor blijft de werking en resonantie optimaal. Ook na het zwemen is het verstandig de halsband even af te spoelen met schoon water.

Extra informatie

Maat 25-30

1 – Grijs/geel, 2 – Oranje/zwart, 3 – Fel gekleurd, 4 – Neon groen/grijs, 5 – Zwart/lichtblauw, 6 – Groen/zwart-wit, 7 – Zwart-rose, 8 – Paars, 9 – Donkerblauw, 10 – Zachtgeel/zwart, 11 – Zwart-wit, 12 – Donkergrijs/oranje, 13 – Middenblauw/zwart, 14 – Turquoise/zwart-wit, 15 – Turquoise – DOG, 16 – Neonkleuren, 17 – Grijs, 18 – Aquablauw, 19 – Lichtgrijs, 20 – Neon oranje